Hotel CLERMONT, Covasna – tratament balnear pentru prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare si reincarcarea organismului prin proceduri antistres si relaxare

Azi va recomandam unul din cele mai apreciate hoteluri din Romania, recunoscut pentru tratarea bolilor cardiovasculare si reîncărcarea organismului prin proceduri antistres şi relaxareHotel CLERMONT, Covasna, 4 stele

Hotel Clermont - Covasna, Tratament balnear Spa & Wellness

Hotel Clermont – Covasna, Tratament balnear Spa, Wellness

Hotelul CLERMONT din Covasna este locul ideal pentru clienţii care caută beneficiile extraordinare ale apelor minerale şi ale gazului mofetic.

Centrul de Sănătate Clermont se axează pe 2 tipuri de servicii: de prevenire şi tratare a bolilor cardiovasculare (ameliorarea hipertensiunii arteriale, afecţiuni cardio-vasculare, etc.) şi de reîncărcare a organismului prin proceduri antistres şi relaxare. Dotarea centrului de fizioterapie, a sălilor de tratament şi a centrelor de fitness cu aparatură de ultimă oră, precum şi prezenţa personalului deosebit de calificat şi a resurselor naturale cu adevărat speciale (gazul mofetic – 98% concentraţie de CO2, apele minerale carbogazoase şi aerul ionizat) certifică Clermont drept un hotel de 4 stele axat pe relaxare activă.

În cadrul Centrului de înfrumuseţare Clermont sunt oferite numeroase facilităţi şi servicii: gimnastică de întreţinere în cadrul sălii fitness, piscină acoperită, saună, jacuzzi, hidromasaj aromatic, terapii şi tratamente corporale, etc.

Hotelul CLERMONT din Covasna este uşor de localizat, datorită arhitecturii remarcabile şi amplasamentului excelent, în partea de est a staţiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principală. Liniştea deplină şi aerul curat de munte sunt doar două dintre atuurile petrecerii unui sejur în cadrul acestui hotel.

Capacitatea maximă a hotelului este de 218 de locuri, dispuse în 106 camere si apartamente de diferite tipuri: 66 camere  Standard twin, 12 camere Standard matrimoniala, 10 camere Executive, 9 apartamente Junior Suite Split, 6 apartamente Junior Suite Open, 2 apartamente Senior Suite, 1 apartament Presidential Suite.
Facilitati camera:
sistem de acces în camera pe baza de cartela, climatizare, baie cu cada si dus, telefon în baie, priza alimentare aparat de ras, uscator de par, minibar, seif, TV satelit.

Pentru informatii suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament si Spa, imagini foto, localizare, cai de acces, precum si impresii ale turistilor ce au fost la Hotel Clermont din Covasna, va rugam accesati – TRATAMENT BALNEAR & SPA COVASNA – HOTEL CLERMONT

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s