Tratament balnear Litoral Romania – hoteluri cu baza tratament pe Litoral

Tratament balnear Litoral Romania – hoteluri cu baza tratament pentru tratarea afectiunilor reumatismale.

Litoralul romanesc se insira de la Nord la Sud pe o distanta de aproximativ 72 km intre Navodari si Vama Veche (245 km de litoral in total, inclusiv Delta Dunarii).

Litoralul romanesc prezinta o mare varietate de atractii naturale, oferind posibilitati de a face cura heliomarina, tratament balneo-medical, practicare de sporturi nautice, cercetari stiintifice si, bineinteles, recreere.

Litoralul romanesc dispune de diverse resurse balneare, ape minerale si mineralizate, namoluri terapeutice. O salba de lacuri marcheaza litoralul: Techirghiol, Tatlageac, Neptun, Belona, Siutghiol, Corbu, Sinoie, Navodari, Tasaul (Navodari). Dintre aceste nu credem ca este nevoie sa mai prezentam Lacul Techirghiol, arhicunoscut in Romania si in lume pentru namolul terapeutic folosit in afectiuni reumatismale, ginecologice, ale cailor respiratorii si probleme dermatologice. Urmatoarele statiuni au baze de tratament cu diverse dotari la diferite nivele de calitate , competenta si traditie: Eforie Nord, Techirghiol, Neptun-Olimp, Saturn , Venus si Mangalia.

Statiunea Mangalia are o plaja cu nisip fin, avand o latime de pana la 250 m, excelenta pentru talazoterapie si aerohelioterapie. Staiunea este recomandata in tratamentul de afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni ortopedice, boli ale sistemului nervos central si periferic, boli ale aparatului respirator, boli dermatologice, boli metabolice, boli ginecologice, boli ale aparatului digestiv, boli ale aparatului renal.
Hoteluri cu baza tratament in Mangalia : Hotel Paradiso

Statiunea Eforie Nord – situata la 14 km de Constanta, este marginita la est de Marea Neagra, iar la sud-vest de lacul Techirghiol renumit prin binecunoscutele sale valente curative. Statiunea functioneaza partial si in extrasezon si este recomandata pentru turismul balnear. Statiunea are o larga deschidere spre mare si o faleza de peste 30 m inaltime.
Statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu turismul balnear, fiind renumita in toata Europa;
Hoteluri cu baza tratament in Eforie Nord : Hotel EUROPA, Hotel GRAND

Statiunea Neptun – Olimp –  situata la 6 km nord de Mangalia pe pragul de nisip dintre padurea Comorova si mare poate primi pana la 15000 de turisti  in sezonul estival. Neptun este pe langa statiune de agrement si o renumita statiune de sanatate. Turistii pot beneficia de tratamente balneare de electroterapie si kinezoterapie, inhalatii cu aerosoli.
Hoteluri cu baza tratament in Neptun – Olimp : Hotel COCOR, Hotel DOINA, Hotel 2D RESORT & SPA

Statiunea Saturn – Situata intr-un golf linistit, chiar langa Mangalia, statiunea Saturn completeaza minunata riviera romaneasca prin oportunitatile de distractie si relaxare oferite celor ce ajung aici. Saturn este o statiune balneoclimaterica cu functionare in perioada estivala. Climatul maritim, apa marii si plaja cu nisip fin sunt factorii de cura care recomanda statiunea pentru tratament balnear de afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni ortopedice, boli ale sistemului nervos central si periferic, boli ale aparatului respirator, boli dermatologice, boli metabolice, boli ginecologice, boli ale aparatului digestiv, boli ale aparatului renal.
Hoteluri cu baza tratament in Saturn : Hotel SIRENA, Hotel HORA, Hotel BALADA

Statiunea Venus – situata intre Saturn si Cap Aurora si dispune de baze de tratament balnear (bazine cu apa mezotermala  sulfuroasa, bai de namol, sali de masaj), terenuri de sport, lacul Razem pentru practicarea canotajului, etc.
Hoteluri cu baza tratament in Venus : Hotel PALACE, Hotel MEZOTERMALE

Statiunea Techirghiol – situata pe malul lacului Techirghiol (12 km patrati, adancime de 10-15 m), la 16 km de orasul Constanta, 25 km de Mangalia si 3 km de Eforie Nord, aproape de Marea Neagra (3 km). Statiunea Techirghiol este cunoscuta prin faptul ca aici se gaseşte un namol cu proprietati vindecatoare reale a multor afectiuni severe sau mai usoare. In statiune exista Sanatoriul balnear Techirghiol, iar cazarea se face atat in cadrul sanatoriului, cat si la pensiunile din apropiere, dintre care va recomandam Pensiunea ANINA.

Pentru informatii suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament si Spa, imagini foto, localizare, cai de acces, precum si impresii ale turistilor ce au fost in una din unitatile de cazare cu baza de tratament de pe Litoral, va rugam accesati – TRATAMENT BALNEAR LITORAL

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s