Tratament balnear Moldova si Bucovina, Romania – hoteluri cu baza tratament

Tratament balnear Moldova si Bucovina, Romania – hoteluri cu baza tratament

Zona Moldova se suprapune peste partea estica a Romaniei, cuprinzand judetele Botosani, Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Vrancea.
Zona Bucovina
este o regiune istorică cuprinzând un teritoriu care acoperă zona adiacentă orașelor Rădăuți, Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Dorna Arini, Siret și Vicovu de Sus din România.

Cele mai importante statiuni balneare din zona Moldova si zona Bucovina sunt: Slanic Moldova, ape cu proprietati chimice deosebite ce pot ajuta in ameliorarea sau chiar tratarea diverselor boli, tratamente pentru afectiuni respiratorii, renale, reumatice sau ale aparatului circulator, salina Cacica din judetul Suceava, cu piscina cu apa sarata si sali de sport situate la 75 de metri adancime, statiunea Vatra Dornei, Dorna Arini, recunoscute pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare.

Slanic Moldova – Statiunea balneo-climaterica Slanic-Moldova este asezata in partea de sud-vest a judetului Bacau, intr-o mica depresiune, ingusta si lunga, marginita de culmi inalte, pe valea raului Slanic de unde si-a luat si numele, rau care isi trage izvorul de la 7 km de localitate, in muntele Sandru Mare (1.639 m). Se invecineaza cu comuna Dofteana la nord, comuna Oituz la sud, la vest cu judetul Covasna si la nord, nord-est cu orasul Targu Ocna.
Hoteluri cu baza tratament in Slanic Moldova : Complex EURO VACANTA , hotel din Slanic Moldova, ce dispune de o baza de tratament dispune de spatii amenajate, aparatura medicala moderna pentru a asigura proceduri in functie de terapia recomandata de medic si anume: ELECTROTERAPIE, TERAPIE RESPIRATORIE, MASOTERAPIE, TERMOTERAPIE,  HIDROTERAPIE

Vatra Dornei – Statiunea Vatra Dornei din jud Suceava, Bucovina detine o bogata traditie in tratarea unor boli cu ajutorul apelor minerale. Apele minerale din statiune cat si cele din Bazinul Dornelor constituie „materia prima” pentru mii de proceduri care se efectueaza în modernele baze de tratament.
Indicatii de tratament: – profilaxie, tratament curativ si de recuperare, afectiuni cardio-vasculare, afectiuni ale aparatului locomotor, boli asociate ( boli respiratorii, boli ginecologice, boli endocrine, boli ale sistemului nervos, boli ale sangelui, boli digestive, boli renale, boli metabolice) …
Hoteluri cu baza tratament in Vatra Dornei : Hotel DORNA, unde se fac bai carbogazoase, bai de plante, impachetari cu parafina; Hotel BRADUL, unde se fac terapii ce se adreseaza si persoanelor sanatoase si foarte active, supuse permenent stresului si suprasolicitarii, prin proceduri de relaxare si destindere; Hotel CALIMANI

Dorna Arini – statiune balneara din Jud Suceava, Bucovina, situata in imediata apropiere a statiunii Vatra Dornei.
Hoteluri cu baza tratament in Dorna Arini : Complex DORNA ARINI, unde se trateaza afectiuni ca: reumatologie, recuperare fizică, medicina sportivă, dermatologie, boli metabolice şi de nutriţie, neurologie etc.
Activitatea in baza de tratament Dorna Arini se desfasoara pe 3 departamente: reabilitare fizica , kinetoterapie – gimnastica medicala, recuperare balneo-fizio-terapie si sauna uscata si umeda, relaxare, incarcare energetica – detoxifiere – incarcare spirituala.

Pentru informatii suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament si Spa, imagini foto, localizare, cai de acces, precum si impresii ale turistilor ce au fost in una din unitatile de cazare cu baza de tratament din zona Moldova si zona Bucovina, va rugam accesati – TRATAMENT BALNEAR MOLDOVA si TRATAMENT BALNEAR BUCOVINA

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s